Αρχική Σελίδα Προφίλ Προϊόντα Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία Προσφορές
 
Παιδικά
Αθλητισμός
feng-sui
Φυτά
Μουσική
Ζώα
Design
Μπορντούρες
Εποχιακά
Φιγούρες
Κουζίνα
Μπάνιο
Μαυροπίνακας
DISNEY Νέο

Αυτοκόλλητα τοίχου (stickers)

Τα αυτοκόλλητα τοίχου αποτελούν την πλέον σύγχρονη λύση στη διακόσμηση τοίχου.

Κατασκευασμένα από συνθετικά μη τοξικά υλικά, είναι ανθεκτικά στο χρόνο και μένουν αναλλοίωτα κατά τον καθαρισμό τους. Τοποθετούνται εύκολα σχεδόν σε όλες τις λείες επιφάνειες όπως ντουλάπες, τοίχοι, πόρτες κλπ. Αφαιρούνται εξίσου εύκολα αφήνοντας τις επιφάνειες καθαρές. Λόγω του υλικού κατασκευής, το χρωματολόγιο είναι υπερπλήρες, βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Συνδυασμοί χρωμάτων είναι δυνατοί για ακόμη πιο ευφάνταστο αποτέλεσμα. Τα αυτοκόλλητα παράγονται σε ματ υφή και δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησής τους από ειδικευμένο συνεργείο.

Τα αυτοκόλλητα διαχωρίζονται σε δύο υποκατηγορίες

  • Αυτοκόλλητα σχέδια. Είναι σχέδια τα οποία αποτελούνται από αυτοκόλλητα μονόχρωμα τμήματα και συνολικά δημιουργούν μία παράσταση.
  • Αυτοκόλλητες εικόνες. Εικόνες οι οποίες εκτυπώνονται σε αυτοκόλλητο υλικό και προσφέρονται μόνο στα προεπιλεγμένα χρώματα.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει είτε από μία μεγάλη γκάμα σχεδίων/εικόνων που προσφέρουμε στην ιστοσελίδα είτε να ανεβάσει ένα δικό του ψηφιακό αρχείο από το οποίο θα δημιουργηθεί μακέτα από την ομάδα μας για τον σκοπό αυτό.

Τα αυτοκόλλητα δημιουργούνται στις επιλεγμένες από τον πελάτη διαστάσεις.

 
ALPHA BANK PayPal Recommended resolution 1280 X1024 - copyright © 2011 - All rights reserved - Website design by Cosmart