Προφίλ

Η ArtDrop έρχεται να συμπληρώσει τις δραστηριότητες της masscolor η οποία δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ελληνική αγορά επιγραφοποιίας, παραγωγής διαφημιστικών ειδών, ψηφιακών εκτυπώσεων και στις λοιπές δραστηριότητες του κλάδου των Γραφικών Τεχνών.

Η masscolor όντας στελεχωμένη από νέους ανθρώπους, με υπόβαθρο και εμπειρία στις τέχνες και στην τεχνολογία, ήδη καταξιωμένων στον τομέα τους και κυρίως με θέληση να δημιουργήσουν για τους πελάτες της, κάνοντας ένα ακόμη βήμα, δημιούργησε την ιστοσελίδα της Artdrop.

Στόχος της Artdrop είναι να υλοποιήσει κάθε εικαστική επιθυμία των πελατών της που σχετίζεται με εκτύπωση φωτογραφίας, δημιουργία ταπετσαρίας, σχεδιασμό αυτοκόλλητων παραστάσεων και όλων των λοιπών εργασιών που απαιτούνται για ένα τέλειο αποτέλεσμα στον τοίχο.

Το ανταγωνιστικό προβάδισμα της Artdrop είναι η τεράστια εμπειρία που κατέχει από έργα και υπηρεσίες οι οποίες ήδη παρέχονται μέσω της masscolor σε επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα. Δύσκολες επιφάνειες έχουν διακοσμηθεί με υψηλών απαιτήσεων έργα, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα πελατολογίου.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, μεταφέρεται έτσι σε αυτόν τον νέο κλάδο. Σε συνδυασμό με τις ανέκαθεν αξίες μας για σεβασμό στον πελάτη, αξιοπιστία και απόλυτο επαγγελματισμό, είμαστε έτοιμοι να σας εντυπωσιάσουμε!

Ηλιοβασίλεμα

Σαντορίνη